Бившият министър на културата Атанас Атанасов, или както цяла  България

...
Бившият министър на културата Атанас Атанасов, или както цяла  България
Коментари Харесай

Просто Наско вън от листите на ПП?

Бившият министър на културата Атанас Атанасов, или както цяла  България го знае – Просто Наско или " Наску от Хаскуу ", няма никакъв късмет да бъде включен в изборните листи на „ Продължаваме промяната ”.

Младият провинциалист от Хасково, рекламиран като будител и читалищен деятел от Кирил Петков при издигането му на поста, е бил изрично отсечен от управлението на групировката. Самият Асен Василев въпреки всичко се е застъпил за съгражданина си да му бъде даден късмет в описите в родния им край Хасково, където е добре признат от локалните, само че престижите в Политическа партия въобще не били съгласни.

Според някогашни депутати, в случай че Наско бъде включен в листите, това значи да се даде огромен залък  самун в устата на съперниците и мотив за офанзиви от страна на ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане ”.

Атанас Атанасов остави известност с не една нелепи изяви, само че черешката на тортата бе фамозното му селфи от министерския кабинет на рождения му ден през април, когато навърши 32. Тогава, с тип на крепко напушен, министърът си направи селфи и запис, в който в несъответстващо положение и занимателен диалект, във видео благодари на всички, поздравили го за рождения му ден.

Месеци по-късно, бурните реакции и разногласията дали е бил под въздействието на опиати, не спираха, а опозицията употребява случая да се подиграва на фрагментите на " Промяната " нонстоп. Поискана бе и оставката му.

Преди няколко дни пък, Просто Наско отново разбуни духовете, като се съобщи като безжалостен почитател на плана „ Бузлуджа ”, под който стоял неговия автограф.

Политическа партия преди дни увериха, че ще се стремят водачите на листите им да са свързани с града, от който са издигнати за депутати, с цел да са наясно с проблемите и потребностите на района, изясни някогашният вицепремиер Калина Константинова. За лидер в Габрово се спряга някогашният състезателен министър Радостин Василев.

Най-голямата звезда на Политическа партия тези избори очевидно ще е някогашният началник на Народно събрание Никола Минчев. Дори Кирил Петков евентуално ще му отстъпи първото място в един от най-тежките райони- Пловдив, където евентуално ще се състезава с Бойко Борисов, написа


 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР